Despre noi

PROTECT CONTAB CONSULTING

Experti in contabilitate

Pentru noi contabilitatea nu inseamna numai conturi si cifre si stim cat de importante sunt datele financiare ale companiei si de aceea extragem ceea ce este important pentru cresterea afacerii, date importante pentru bugetare si planificare, date extrase in timp util pentru luarea deciziilor. Misiunea noastra este de a continua sa furnizam servicii integrate ( contabilitate, audit finaniar, consultanta fiscala si juridica) la cel mai inalt nivel de competenta, expertiza si profesionalism.

ISTORIA COMPANIEI

Societatea de contabilitate Protect Contab Consulting Srl, membra autorizata a Corpului Expertilor Contabili si  Contabililor Autorizati din Romania este o societate de expertiza si evidenta contabila, care ofera o gama completa de servicii pentru societati comerciale de orice tip, ONG, PFA ,in urmatoarele domenii: financiar-contabil si fiscal, resurse umane, precum si servicii de inventariere a patrimoniului.

Protect Contab Consulting este o echipa profesionista, tanara dar cu experienta  in domeniul contabilitatii, avand structura personalului de la debutanti pana la experti cu experienta.
Multi dintre clientii care au fost baza afacerii noastre la inceput sunt înca cu noi astazi si ne-ar placea sa avem posibilitatea de a va arata cum ne-am mentinut increderea lor de-a lungul anilor.