Servicii

1
CONTABILITATE

O contabilizare buna va asigura mai mult decat ordinea in documentele fiscale si indeplinirea obligatiilor catre Institutiile Statului: va identifica si aplica cele mai bune solutii pentru fiecare client in parte si, mai ales, va oferi constant inclusiv servicii de analiza financiar-contabila, gestiune si consultanta contabila preventiva, astfel incat cele mai bune masuri sa poata fi luate la timpul potrivit, iar beneficiile sa poata fi maximizate.

CITESTE MAI MULTCERE O OFERTA
SERVICII FISCALITATE

Va invitam la o discutie deschisa in care va vom pune la curent cu riscurile pietei in care va desfasurati afacerea, astfel incat dumneavoastra sa stiti exact cand este bine sa va asumati anumite riscuri si cand este bine sa nu va pripiti in deciziile pe care le luati. Serviciile de consultanta fiscala oferite de firma noastra sunt de cea mai buna calitate si vin in intampinarea problemelor dumneavoastra.

CITESTE MAI MULTCERE O OFERTA
RESURSE UMANE

Confidentialitatea si calculul salariilor sunt adesea atat complexe, cat si delicate, angajatii fiind cel mai important activ al unei companii: externalizarea serviciilor de salarizare reprezinta solutia cea mai eficienta.

 

Notiunea de resursa umana, reprezinta totalitatea salariatilor unei organizatii.

CITESTE MAI MULTCERE O OFERTA
Startuphome
INTOCMIRE BILANT CONTABIL

Firma Protect Contab Consulting  va ofera o gama completa si diversificata de servicii contabile. Printre acestea amintim si servicii de intocmire si certificare bilant contabil.

Cu o echipa formata din contabili profesionisti, firma noastra va ofera servicii de intocmire bilant contabil de foarte buna calitate si pentru cele mai mici tarife.

CITESTE MAI MULTCERE O OFERTA
Sign at the entrance of Startup city, Washington
SERVICII START-UP
Servicii de start-up se adreseaza in principal societatilor nou infiintate si au caracter temporar.
Acestea au ca scop marirea si eficientizarea volumului de activitate.
In cadrul serviciilor de start-up personalul firmei noastre  asigura suport pentru implementarea unui business in concordanta cu sistemul fiscal din Romania.
CITESTE MAI MULTCERE O OFERTA
start-up
REFACERE CONTABILITATE

Cu noi puteti evita situatiile neplacute datorate unei contabilitati defectuase si va putem oferi continuitate, calitate, profesionalism si promptitudine prin serviciile complete pe care le oferim.

 

Contactati-ne pentru a va putea oferii cel mai bun pret.

CITESTE MAI MULTCERE O OFERTA